El Consell de Participació Adolescent reforesta Mollerussa amb una plantada d’arbres col·laborativa

Foto: Ajuntament de Mollerussa.

Mollerussa celebrarà el Dia Internacional del Planeta el pròxim 29 d’abril amb una plantada d’arbres per reforestar la zona verda ubicada en l’encreuament entre el carrer Bellvís i l’avinguda d’Ermengol V.

La iniciativa està promoguda pel Consell de Participació Adolescent (CPA) que vol implicar la ciutadania en la millora de la qualitat de vida.

Per aquest motiu, totes les persones que vulguin participar-hi apadrinant un dels arbres podrà fer la seva reserva fent un donatiu de 10 euros els dies 20, 25 i 27 d’abril acostant-se a la parada que es muntarà davant l’Ajuntament de les 5 a dos quarts de 7 de la tarda.

La plantada, que tindrà lloc de les 3 a les 7 de la tarda del dia 29 d’abril, comptarà amb la participació dels centres educatius de primària i secundària i estarà oberta a tothom qui hi vulgui participar.

L’activitat té l’objectiu de reforestar zones de la ciutat i fer que els joves i la ciutadania en siguin partícips apadrinant i plantant els arbres. Les espècies que s’hi plantaran són alzines i roures, ja que són autòctones del territori.