El Consell de Participació Infantil presenta les propostes per millorar Mollerussa

Foto: Ajuntament de Mollerussa.

Els membres del Consell de Participació Infantil de Mollerussa, format per alumnat de tots els centres educatius de Primària, han presentat aquest dimarts les seves propostes de millora per a la ciutat; unes propostes en les quals han estat treballant al llarg d’aquest curs escolar que ha estat el de la seva estrena com a òrgan de participació ciutadana.

Ho han fet en l’audiència amb l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i les regidores de les àrees d’Acció Social, Ciutadania i Infància, Anna Carné, i la regidora d’Educació, Dolors Bargalló, que ha tingut lloc al Teatre L’Amistat.

Un nou disseny del parc municipal ha estat un dels projectes en els quals han treballat amb propostes de millora de la distribució dels espais i per explicar-ho han construït una maqueta que han presentat en l’audiència. Altres projectes que han centrat el seu treball aquest curs ha estat la col·laboració amb el Pla de Civisme municipal amb l’elaboració de cendrers ciutadans amb material reciclat o la presentació de propostes per sensibilitzar sobre el respecte de l’espai comú en les places del centre. Així mateix, també han col·laborat presentant idees pel Pla de Mobilitat que s’està redactant, principalment pel que fa al disseny del carril bici.