El Duatló de Vilanova de Bellpuig ha recordat a l'esportista Xavier Gorgues

Redacció | Fotos: @albertfontfoto

El passat dia 11 de desembre va fer 7 anys des de la partida d'en Xavier Gorgues, soci fundador del club ciclista Guineus, el passat diumenge 18 de desembre va tingut lloc la 7a edició del Duatló en la seva memòria, que va comptar amb la participació de 150 atletes (62 amb la categoria individual i 88 amb la categoria parelles). L'acte també col·laborava amb la Marató de TV3, enguany dedicada a la salut cardiovascular.

La prova consta de: 5 km córrer, 20 km bici BTT i 2,5 km córrer, amb categoria individual i parelles.

L'entrega de premis l'ha realitzat la família de Xavier Gorgues, Melcior Claramunt com a president del Consell Esportiu del Pla d'Urgell, Dolors Pascual com a alcaldessa i Joan Culleré com a regidor d'esports de l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig i Aleix Calafell com a president del club ciclista. Va esdevenir un dia ple de records, esport i solidaritat.

El memorial ha estat organitzat pel Club Ciclista i el Club Atletic Guineus i ha disposat de la participació de l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, Consell Esportiu del Pla d'Urgell, Diputació de Lleida, un gran nombre de voluntaris/ies del poble i diversos patrocinadors que ofereixen regals que se sortegen entre els participants.

Les classificacions es poden consultar als següents enllaços: https://www.iter5.cat/resultat.php?idCursa=355&edicio=2022; https://www.iter5.cat/resultat.php?idCursa=354&edicio=2022.