El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa acull fins al 12 de febrer una mostra d’una vintena de peces donades al seu fons

Redacció | Foto: Ajuntament de Mollerussa

El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa acull fins al dia 12 de febrer lexposició d’una vintena de peces que han participat en la darrera edició del concurs que va tenir lloc el passat 17 de desembre. Es tracta d’un conjunt de vestits que, tot i que no van resultar premiats, han estat donats per les seves propietàries per tal que formin part del fons del museu i puguin ser els protagonistes de les desfilades de promoció d’aquest equipament arreu del territori. 

La mostra fou inaugurada el passat divendres per part de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, en un acte en el qual es va retre homenatge a la modista de Mollerussa, Roser Cardona, per la seva trajectòria en el concurs i autora d’una de les peces exposades. Entre els vestits donats figuren també els que han cedit les modistes mollerussenques Teresa Codony i Anastasia Petrova. També n’hi ha procedents d’altres localitats com Alguaire, Almenar i Lleida.