El Palau d'Anglesola va celebrar el 2n concurs de Cassoles en el marc de la Festa Major de Sant Blai

2n Concurs de Cassoles de Tros, cassola popular i bingo. Dissabte, 4 de febrer de 2023. Festa Major de Sant Blai 2023 del Palau d'Anglesola
photo_camera 2n Concurs de Cassoles de Tros, cassola popular i bingo. Dissabte, 4 de febrer de 2023. Festa Major de Sant Blai 2023 del Palau d'Anglesola

Redacció | Foto: Ajuntament del Palau d'Anglesola

Dissabte, 4 de febrer, el Palau d'Anglesola va celebrar el 2n concurs de Cassoles, enmig dels actes de la Festa Major de Sant Blai. Hi van participar 12 colles, que van començar la preparació de les cassoles des de bon matí al pavelló poliesportiu del municipi. Al migdia van assistir 450 comensals, que van gaudir dels diferents sabors. Després es va dur a terme un Bingo Popular que va culminar amb l'entrega dels premis a les colles participants. El jurat, format pels cuiners i mestres de l'Escola d'Hoteleria de Lleida, va reconèixer les cassoles del Jovent i als Amics del Jordi, dues colles formades per nois i noies de la vila. En tercer lloc, un empat entre els Barrets Picats del Poal i la cassola del Xelín Xup Xup. També van fer un reconeixement a la Francisca Rames, la cuinera més veterana.

Al vespre, més de 1000 persones vam omplir de gom a gom el pavelló poliesportiu per ballar amb The new experience d'Abba, un tribut a la banda sueca.

D'altra banda, es va il·luminar el campanar i l'Ajuntament, en plena solidaritat amb la lluita contra el càncer en el Dia Mundial que es recorda aquesta malaltia.