L'Ajuntament del Palau d'Anglesola instal·la noves cobertes al cementiri

Les reformes s'han fet durant els darrers mesos amb l'objectiu d'eliminar les afectacions per humitats i infiltracions i arranjar els sostres de diferentes parts de l'equipament municipal
Les noves cobertes del cementiri del Palau d'Anglesola ©AjuntamentdelPalauAnglesola
photo_camera Les noves cobertes del cementiri del Palau d'Anglesola ©AjuntamentdelPalauAnglesola

El cementiri del Palau d'Anglesola ja no es veurà afectat per les humitats i infiltracions que patien algunes parets i sostres del recinte. Entre els mesos de setembre i octubre s'han dut a terme diverses actuacions per tal de resoldre aquest problema i arranjar altres parts de l'equipament.

L'actuació ha consistit en la substitució de part de la teulada d'un passadís central i la cara nord per panell sandvitx, de manera que s'eviten les infiltracions que patia. Per altra banda, també s'ha actuat a diferents parts malmeses d'algunes parets i s'ha instal·lat clavegueram en un dels passadissos centrals per millorar l'evacuació d'aigües. A més, s'ha aprofitat l'acció per netejar el perímetre nord del cementiri.

L'obra, a càrrec de Natur Grup Immshop, ha tingut un cost de 85.000 euros i s'ha finançat en 85% per la Diputació de Lleida i el 15% restant per part del consistori

Pel que fa a la jornada de Tots Sants, diferents músics del Palau d'Anglesola oferiran música en directe de 12:00 a 13:30 hores per acompanyar el record dels familiars. A la una del migdia hi haurà pregària de la parròquia local al centre del cementiri.