El Teatre L’Amistat de Mollerussa celebra el seu centenari amb un vi etiquetat per l’ocasió pel Celler del Castell del Remei

Redacció | Foto: Ajuntament de Mollerussa

El Teatre L’Amistat acollirà aquest dijous dia 16 a les 8 h del vespre la presentació del vi commemoratiu del seu centenari, el qual ha estat etiquetat per l’ocasió pel Celler del Castell del Remei.  El vi, l’etiqueta del qual ha estat dissenyada per l’artista local Xavier Brufau, es podrà tastar acompanyat d’un concert d’àries d’òpera amb la veu de la soprano Cristina Escolà, la qual estarà acompanyada al piano per Jordi Cubiró.

En total, s’han etiquetat 200 ampolles d’aquest vi del Castell del Remei que es podran adquirir el mateix dia del concert a 10 euros la unitat i també a la botiga del Museu de Vestits de Paper en horari de l’equipament, segons ha indicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha dit que es vol que sigui un element de record i de regal commemoratiu de l’efemèride.

L’acte, que també forma part del cicle Lletres i vins que organitza la Biblioteca Comarcal Jaume Vila dins el projecte Biblioteques amb DO, forma part de la programació pensada especialment per celebrar els cent anys de la sala del Teatre L’Amistat. El següent acte previst dins aquesta programació és el pròxim dissabte 25 de febrer a dos quarts de 9 h del vespre, en què tindrà lloc la representació de l’obra de teatre Celebraré mi muerte, a càrrec de la Cia. Mediterranea sota la direcció d’Alberto San Juan.

Prèviament, divendres 24 de febrer també a les 8 h del vespre el Teatre L’Amistat acollirà la presentació de la publicació dels textos guanyadors del  2020 i del 2021 del Premi Saó, una experiència que sota el títol Teatre i premsa, comptarà amb la participació de les periodistes Roser Perera i Anna Sàez.