Els alumnes de l'Escola de Música de Mollerussa actuaran al Festiscola’m

La batucada i la xaranga Xaranguemmm connectaran els escenaris de L'Amistat i la plaça de Manuel Bertrand
Concert del conjunt d'adults a la plaça Manuel Bretrand @JosepA.Pérez
photo_camera Concert del conjunt d'adults a la plaça Manuel Bretrand @JosepA.Pérez

L'Escola Municipal de Música de Mollerussa clourà el curs el pròxim divendres 14 amb el festival Festiscola’m, que combinarà dos escenaris: el Teatre L’Amistat i la plaça de Manuel Bertrand. Aquesta iniciativa busca portar la música al carrer i, per connectar els dos espais, la batucada i la xaranga Xaranguemmm amenitzaran el recorregut.

Les activitats començaran a dos quarts de sis de la tarda a L'Amistat amb els conjunts corals, l'Orquestra infantil, la Jove Orquestra i els conjunts de corda i vent. Després del concert, la xaranga guiarà el públic fins a la plaça de Manuel Bertrand, on a un quart de nou està previst que comenci l’actuació dels conjunts de música moderna i el grup d'adults &The Band.

Les activitats de final de curs continuaran dilluns amb la cantata Quin cacau per aquest cau, a les sis de la tarda a L’Amistat. L'actuació anirà a càrrec dels cors de Sensibilització, Inicial i Elemental dirigits per Neus Gavarré. Comptaran amb la narració de Marc Clotet i Júlia Guerrero i l'acompanyament musical dels professors Jordi Cubiró (piano), Marta Llona (violoncel), Mateu Ferré (clarinet), Conxa Boyero (violí) i Guillem Vilar (oboè).