Els Jardins de la Casa Canal de Mollerussa acullen l’11 d’octubre el Gastrofauna amb gastronomia i música de proximitat

Redacció | Foto: Ajuntament de Mollerussa

Els jardins de la Casa Canal acolliran el pròxim 11 d’octubre el Gastrofauna, un esdeveniment que espera superar els 600 participants i que surt de la mà de l’agència de comunicació i esdeveniments gastronòmics Red Peppers, de Mollerussa i el grup de música del Pla d’Urgell, Fauna Grup, amb el suport de l’Ajuntament, a través de la regidoria de Joventut. Avui n’han explicat els detalls l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; la Gemma Capell, CEO de Red Peppers, i David Garrofé, integrant de Fauna Grup, els quals han explicat que l’esdeveniment té per objectiu donar a conèixer el territori en un lloc amb encant com són els jardins de la Casa Canal, maridant productes de proximitat i música amb accent local.

La festa, que començarà a les 7 de la tarda, comptarà amb la participació de cinc productors de la zona com són Beef Quality i La Lola Take Away, els dos de La Fuliola; Raig d’Arbeca; On Egin, de Linyola; i A gust, d’El Palau d’Anglesola. Seran els encarregats de proposar tapes i platets de temporada, tant freds com calents, per oferir sopar al públic assistent, que també trobarà refrescs i cervesa artesana i vi del territori a la barra, segons ha detallat Gemma Capell, acompanyada de Júlia Beranuy.

La música anirà a càrrec de Fauna Grup, els quals presentaran el seu nou disc L'última nit, un disc que ha comptat amb finançament a través de la plataforma de micromecenatge Werkami, segons David Garrofé, el qual ha dit que l’esdeveniment servirà per promocionar aquest nou treball.  Com a prèvia al seu concert, actuaran com a teloners el grup Canciones de nadie, per completar l’oferta musical.

Les entrades a l’esdeveniment, que té un preu de 10 euros que inclou una consumició i un got reutilitzable, ja es poden reservar a través de https://vullassistir.gastrosaraus.cat/gastrofauna amb avantatges per ser anticipada i també es podran adquirir in situ.