L’escola Skatia imparteix un taller d'saket per joves entre 10 i 14 anys a Miralcamp

Redacció | Foto: Ajuntament de Miralcamp

Aquest és el primer any que s’imparteix el taller amb l’escola Skatia, tot un èxit de participació que permetrà treure el màxim partit a la nova pista de Pumptruck del poble.

Miralcamp acull el taller de skate impartit per l'escola Skatia, que ensenya tècniques per a la iniciació de l'skate i l'scooter. El taller va tenir lloc el passat divendres, 2 de setembre a la nova pista de Pumptruck del poble, amb dotze inscrits que van acabar ampliant-se a quinze, omplint totes les places disponibles. El taller es va organitzar des de l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Pla d'Urgell en col·laboració amb la regidoria de Joventut, Festes i Esports de l'Ajuntament de Miralcamp, sota el nom de 'Taller d'Skate i Scooter amb valors al Pla d'Urgell'.

Infants entre 10 i 14 anys han pogut aprendre de la mà d'aquesta escola les tècniques per a la iniciació de l'skate i l'scooter a partir del treball dels valors, la companyonia, el respecte mutu i entre gèneres i la solidaritat, entre altres. Amb les tècniques i trucs apresos al llarg d'aquestes dues hores de curs, els joves miralcampins podran treure el màxim profit al seu skate i scooter a la nova pista de Pumptrack, tot des del respecte cap als companys i cap a les instal·lacions i l'entorn.

L'equip de govern assegura que el taller ha estat "tot un èxit, molt divertit i molt productiu quant a valors i educació en igualtat de gènere", i que demostra que "els joves del poble tenen ganes de fer activitats, participar, aprendre i saber del seu entorn".