Els jugadors del CFJ Mollerussa reclamen cobrar a la nova junta

La plantilla denuncia que el nou president no ha volgut parlar amb ells fins que no han convocat a la premsa
Els jugadors i cos tècnic del CFJ Mollerussa al complex esportiu ©JordiBonilla
photo_camera Els jugadors i cos tècnic del CFJ Mollerussa al complex esportiu ©JordiBonilla

La plantilla i el cos tècnic del primer equip del CFJ Mollerussa han assenyalat la nova junta directiva del club després que continuïn sense haver cobrat les mensualitats de març, abril i maig, així com dietes i tiquets pendents. Els jugadors han exposat la seva situació en una roda de premsa aquest dimarts al bar del Camp Municipal d'Esports de Mollerussa. 

A finals del mes passat, Josep Gené va assumir la presidència de la nova junta directiva, malgrat que aquesta manté gran part dels membres de la junta anterior, i anunciava una auditoria interna per afrontar els pagaments. Tanmateix, els jugadors han assegurat que a la gran majoria d'ells no se'ls ha pagat i que, fins que no es va anunciar la roda de premsa, el president no ha contactat amb ells per reunir-se. Finalment, plantilla, staff i junta directiva es reuniran demà a la tarda.

Al mes de maig, l'entrenador Jordi Cortés ja havia denunciat que la plantilla no estava cobrant des del març

“No volíem fer aquesta roda de premsa, però ens hi hem vist obligats perquè hi hagi algun moviment”, han manifestat Xavier Puiggròs 'Putxi' i Jofre Graells, dos dels capitans i portaveus de l'equip. Durant la roda de premsa, també han destacat que els jugadors que han pogut cobrar “són pocs i no han cobrat tot el que es deu”.

La plantilla durant la roda de premsa al bar del camp d'Esports de Mollerussa ©JordiBonilla
La plantilla durant la roda de premsa al bar del camp d'Esports de Mollerussa ©JordiBonilla

Des de la plantilla esperen que amb la reunió d'aquest dimecres puguin arribar a un acord i posen com a exemple la temporada anterior quan se'ls va deure un mes i van poder-ho solucionar. Per ara, no es plantegen emprendre accions legals contra el club. Al mateix temps, han aprofitat per agrair a l'afició i a Cortés el seu suport i han criticat el fet que la junta hagi contractat un nou director esportiu que, segons ells, només ha trucat a una part de la plantilla. També han demanat a les institucions i patrocinadors que mantinguin el suport amb el CFJ Mollerussa.

La junta directiva va emetre dilluns un comunicat en el qual explicaven que la mala situació econòmica es remunta al setembre del 2023 i que el cost actual del primer equip “no ha estat mai assumible”, però que es va ocultar el problema econòmic amb la participació en la Copa del Rei les darreres temporades. També apunten que actualment el club no disposa pressupost, balanços, ni històric i que el seu objectiu és “poder donar-li el tomb a aquesta situació”. Pel que fa a Jordi Cortés, el comunicat diu que “en les pròximes hores prendrem les decisions oportunes sobre el lideratge del primer equip a nivell d’entrenador”

El pròxim 20 de juny la junta ha previst celebrar una conferència a la sala polivalent del Teatre l'Amistat per explicar la seva nova visió del club.