Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes a Mollerussa per delicte contra la salut pública

Redacció | Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra dimecres van detenir dos homes, de 24 i 25 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Ahir a la tarda, una patrulla de mossos mentre realitzava un control preventiu a l'inici del camí d'Arbeca, va observar un vehicle que no disposava la ITV en vigor.

Van aturar el turisme, ocupat per tres persones, on van notar una intensa olor de marihuana. Un cop identificades les tres persones i, davant les sospites, van escorcollar els tres homes i el vehicle. Al turisme van localitzar cabdells de marihuana en tres llocs: al seient del darrere una bossa, que contenia 12 bossetes preparades per la venda, i també sota el seient del conductor i en el portadocuments, i a un d'ells 435 € en bitllets fraccionats.

Davant els fets els agents van detenir el conductor i a l'ocupant que duia els diners com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Els detinguts, un d'ells amb antecedents, passaran pròximament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.