Els objectes literaris prenen la Biblioteca de Mollerussa en una exposició escolar

L'àlbum il·lustrat ha estat la temàtica escollida per la mostra que compta amb tots els centres de la ciutat
Presentació de l'exposició Objectes Literaris a la Biblioteca
photo_camera Presentació de l'exposició Objectes Literaris a la Biblioteca ©AjMollerussa

L'exposició Objectes literaris s'obre a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa fins al 8 de juny. Aquesta mostra, que compta amb la participació de tots els centres educatius de la ciutat, des de les escoles bressol fins als instituts, és una iniciativa en el marc del programa Mollerussa Municipi Lector, actiu des de fa setze anys per fomentar la lectura.

La mostra analitza el gènere de l'àlbum il·lustrat, recreant personatges, escenaris i objectes que identifiquin l'obra triada per cada grup.

Les escoles bressol s'han unit aquest curs a Mollerussa Municipi Lector

En l'acte d'inauguració que va tenir lloc el dijous passat, els alumnes van presentar el seu treball als altres participants. Amb aquesta activitat es donava per finalitzada la tasca d'aquest curs en el marc del programa de promoció de la lectura, impulsat per la Biblioteca i amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell.

La inauguració va comptar amb la presència dels regidors d'Educació, Raül Aguilar, i de Cultura, Raquel Pueyo, els quals van agrair la col·laboració de tots els centres educatius.