Els veïns d'Ivars d'Urgell descobreixen la nova casa consistorial de tàpia

El consistori encara no s'hi traslladarà, ja que hi falta la connexió d'internet o el sistema de seguretat, entre altres

Els veïns van poder visitar l'interior del nou edifici consistorial ©AjIvarsUrgell
photo_camera Els veïns van poder visitar l'interior del nou edifici consistorial ©AjIvarsUrgell

L'Ajuntament d'Ivars d'Urgell es traslladarà pròximament al nou edifici consistorial davant de l'actual, un equipament amb una arquitectura singular feta de tàpia i que aprofita l'estructura de les antigues escoles. El passat dissabte, un centenar de veïns del municipi van poder visitar la nova casa de la vila al llarg del matí.

El consistori encara no s'ha traslladat a l'edifci nou, ja que hi manquen alguns elements com la connexió d'internet, el sistema de seguretat o el trasllat de l'arxiu. Des de l'Ajuntament no han detalllat cap previsió de trasllat.

L'alcalde d'Ivars, Joan Carles Sánchez, valora positivament la resposta ciutadana al nou Ajuntament

Visita al nou Ajuntament a càrrec de l'alcalde Joan Carles Sánchez ©AjIvarsUrgell
Visita al nou Ajuntament a càrrec de l'alcalde Joan Carles Sánchez ©AjIvarsUrgell

El nou equipament ha sigut una evolució de l’edifici de les antigues escoles. L'edifici que es va construir a jova, segons fons del municipi, va acollir al marge de les escoles, la llar de jubilats, el consultori mèdic i la cooperativa tèxtil.

L’Ajuntament d’Ivars va haver de licitar dos cops el projecte, a causa de l’incompliment del contracte de la primera adjudicatària, la qual va haver de compensar al consistori pels perjudicis causats. El segon contracte es va tancar amb un pressupost de 458.000 euros.