Els Vestits de Paper de Mollerussa arriben a Pamplona amb l’exposició en un centre comercial

Foto: Ajuntament de Mollerussa.

Una trentena de peces procedents del fons del Museu de Vestits de Paper han viatjat a la capital de Navarra per a ser exposades al centre comercial La Morea, a l’exposició El papel está de moda, des del 16 de febrer fins al 19 d’abril.

Aquesta exposició ocuparà la zona de passeig i una de les places principals del centre comercial, de manera que les 9.000 persones que mensualment visiten el centre puguin veure-la durant les seves compres. Els vestits que en formen part són de les tres categories del concurs; moda Actual, Fantasia i Època, i són obra de dissenyadores de Mollerussa, Alguaire, Almenar, Saragossa i Mèxic, entre altres.

Es tracta de la primera sortida de peces del museu de l’any. L'acció forma part de la campanya de promoció del museu arreu de l’Estat per donar a conèixer els vestits de paper i també per animar a dissenyadors i dissenyadores d’arreu a participar en el concurs. En aquest sentit, l’estiu passat tretze vestits de paper ja van sortir del museu per a ser exposats a les Jornades de Modernisme de Gelida.