Èxit de la jornada #Jovullser a Mollerusa, que ha comptat amb la participació de més de 150 joves

Redacció | Foto: Asmaa R. Bellahbib

El Teatre L’Amistat de Mollerussa ha estat la seu aquest matí de la jornada #JoVullSer que té per objectiu posar en contacte joves de 16 a 29 anys que busquen feina amb empreses que cerquen personal. Es tracta de la vuitena edició d’aquesta jornada i la segona que es fa a la capital del Pla d’Urgell i en ella hi ha participat més de 150 joves interessats en contactar amb la dotzena d’empreses demandants d’ocupació que hi han estat presents.

El saló ha rebut la visita de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; el gerent del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Carles Esquerda; el delegat de la cambra a Mollerussa, Josep Anton Gaya, i la coordinadora dels Serveis Territorials de Joventut a Lleida, Maricel Segú, els quals han coincidit a assenyalar la importància de trobades d’aquestes característiques en les quals el jovent té l’oportunitat d’iniciar-se en el món laboral amb els primers contactes. Així mateix, han destacat també la necessitat que té el teixit empresarial de trobar nous perfils laborals amb formació específica per poder desenvolupar les feines industrials com soldadors o electricistes, entre altres.

La jornada s’ha estructurat en quatre zones diferenciades amb una àrea perquè les empreses donin a conèixer les seves ofertes, una àrea de tallers on s’oferiran eines per fer un currículum en viu o la recreació d’una entrevista teatralitzada, una tercera zona destinada a l’assessorament a càrrec d’agents ocupacionals i un darrer espai batejat com ‘Digues la teva’ on es podran dur a terme diferents activitats creatives.