Famílies i veïns enllesteixen el trasllat de la nova escola del Palau d'Anglesola

El president de la Generalitat, Pere Aragonés, visitarà l'escola el dimecres 3 d'abril després d'iniciar-se les classes
Famílies i veïns col·laborant en l'adequació de l'escola ©AjuntamentdelPalauAnglesola
photo_camera Famílies i veïns col·laborant en l'adequació de l'escola ©AjuntamentdelPalauAnglesola

Fa un any i mig, el 21 d'octubre del 2022, començaven les obres de construcció de l'ampliació de l'escola Arnau Berenguer del Palau d'Anglesola. Ara ja està tot a punt perquè els alumnes puguin entrar al nou centre, ubicat al costat d'un dels dos edificis actuals. D'aquesta manera, l'escola passa a estar concentrada en un mateix punt.

L'actuació va culminar el passat dissabte amb una jornada a jova en la qual famílies, veïns i antics alumnes van realitzar el trasllat de mobiliari de l'escola vella,  a la plaça Generalitat, fins a la nova, a l'avinguda Sant Roc.

Les classes al nou centre començaran el dimarts 2 d'abril

La crida de l'Associació de Famílies i l'Ajuntament va aplegar una cinquantena de persones que van ajudar a moure cadires, taules, armaris i altres elements, a més de col·locar les noves pissarres, suros i altres eines per al dia a dia de l'escola.

Malgrat que no es poden fer inauguracions durant els dies abans de les eleccions autonòmiques, el president de la Generalitat, Pere Aragonés, i la consellera d'Eduació, Anna Simó, visitaran l'escola Arnau Berenguer el pròxim dimecres 3 d'abril.