Feminisme i càtars a la Primavera Cultural de Barbens 2024

El concert d'Itsasgorak o l'obra de teatre Adreça desconeguda de La Pertinent són alguns dels actes destacats de la programació, que també inclourà el II Festival Cultural Camins dels Càtars
Imatge promocional del nou disc d'Itasgorak ©Itsasgorak
photo_camera Imatge promocional del nou disc d'Itasgorak ©Itsasgorak

Barbens s'omplirà d'activitat cultural un any més amb la Primavera Cultural, en el marc del seu castell templer i amb un programa amb el feminisme i la presència dels càtars com a principals eixos.

La jornada inaugural serà el diumenge 3 de març a les 17.30 hores a la Sala 1 d'Octubre amb la presentació de l'exposició fotogràfica Gardeny, Testimoni de la Història de Lleida de l'Associació Cultural Castell de Gardeny. El 9 de març a les set de la tarda, la sala de les Arcades acollirà el concert de la cantautora Itsasgorak.

Un dels plats forts del programa serà el II Festival Cultural Camins dels Càtars, previst pels mesos de maig o juny

PRIMAVERA (1)
Cartell de la Primavera Cultural de Barbens 2024 ©AjuntamentdeBarbens

El recital poeticomusical Glop d'amor recuperarà textos de Maria-Mercè Marçal i Vicent Andrés Estellés amb Montse Rubinat i David Pradas el dissabte 20 d'abril a les 19 hores a la sala de les Arcades.

Per la Diada de Sant Jordi els més petits podran gaudir de l'espectacle infantil Els viatgers dels contes a l'escola Sant Roc, a càrrec de La Cremallera, a més de la tradicional parada de llibres, roses i plantes.

Tancarà la Primavera Cultural l'obra de teatre Adreça desconeguda, de Kressmann Taylor i interpretada per la companyia La Pertinent el dissabte 27 d'abril a les 20 hores a la Sala de les Arcades, acompanyada de la cloenda del club de lectura previ.