Fira de Mollerussa lliura el premi de 3.000 euros per comprar un cotxe a l’Autotardor

Redacció | Foto: Fira de Mollerussa

El director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, va lliurar el taló del premi de 3.000 euros corresponent a la guanyadora del sorteig realitzat entre els compradors d’un cotxe d’ocasió en el marc de la darrera 27a fira Autotardor, certamen celebrat l'octubre passat. En aquesta convocatòria va resultar guanyadora la veïna de Bellcaire, Marta Niubó, per la compra d’un Audi model A3  a l’expositor Solcar de Tàrrega, on s’ha portat a terme l’entrega del premi.

Patrocinat pels expositors d’automoció participants en la fira i l’ens firal, aquest sorteig de 3.000 euros esdevé un al·licient i un dels atractius d’aquest certamen. A més a més d’aquest sorteig, al llarg de l’any es fan dos sorteigs més, un de 3.000 euros per la fira Autotrac i un altre de 6.000 euros entre els compradors d’un cotxe durant la Fira de Sant Josep, el que suposa un total de 12.000 euros entre les tres fires.

Recordar que el sector automobilístic va tancar la 27a fira Autotardor amb un total de 105 vehicles venuts per un import de 2.083.855 euros, suma aquesta última que representa la segona millor dada de la història del certamen. L’esdeveniment inclou així mateix maquinària agrícola i industrial i furgonetes, també de segona mà.  El sector automobilístic ha tancat aquest 2022, en les tres fires que s’han desenvolupat a la capital del Pla d’Urgell i organitzades per Fira de Mollerussa (Saló de l’Automòbil de la Fira de Sant Josep, Autotrac i Autotardor), un total de 367 cotxes venuts, entre nous i d’ocasió, i un volum de negoci de 9.659.384 euros.