Fira de Mollerussa clou el Saló de l'Automòbil amb més de 6 milions en vendes

El certamen va marcar la quarta millor xifra dels seus 43 anys d'història, situant-se a nivells prepandèmics
Sorteig del premi del Saló de l'Automòbil a la notaria de Mollerussa ©JordiBonilla
photo_camera Sorteig del premi del Saló de l'Automòbil a la notaria de Mollerussa ©JordiBonilla

La 43a edició del Saló de l'Automòbil de Mollerussa, dins la Fira de Sant Josep, va tancar amb 176 vehicles venuts i 6.044.107 euros de volum de negoci. Aquestes xifres suposen la quarta millor marca de la història del certamen, amb un 17% més de vendes i un 20% més de volum respecte a l'edició anterior.

La majoria dels cotxes venuts van ser de gamma mitjana-alta amb uns 34.343 euros de mitjana i un 73% de les vendes per sobre dels 24.000 euros. A més, els vehicles de gamma alta s'incrementen passant de l'11 al 14%. 

Un Audi R8 de 147.000 euros va ser la venda més cara, mentre que un Dacia Sandero de 14.117 euros va ser la més econòmica

Des del patronat firal valoren molt positivament les dades d'aquesta edició i es reafirmen en el repte de superar els 10 milions d'euros de volum de negoci entre el Saló, Autotrac i Autotardor.

L'alcalde i president de Fira, Marc Solsona, ha assegurat que aquestes xifres certifiquen "el que ja dèiem durant la fira que pintava molt bé". Solsona ha afegit que en els pròxims mesos es reuniran amb els diferents sectors que conformen la Fira de Sant Josep per valorar la passada edició i establir les dates per al 2025, quan el 19 de març ―festiu local― caurà en dimecres.

Pel que fa al sorteig de 6.000 euros entre els compradors d'un vehicle, l'afortunat ha estat Miquel Ferrer de Torregrossa, qui va comprar un cotxe elèctric MG4 a la firma Legend Motor de Lleida per 30.000 euros.