Fondarella obra el procés de pressupostos participatius pel 2024

Els veïns i veïnes podran escollir per primera vegada quina de les diferents propostes de l’ajuntament volen que s’executi durant el proper any

Ermita de Sant Sebastià de Fondarella ©JosepAPérez
photo_camera Ermita de Sant Sebastià de Fondarella ©JosepAPérez

L’Ajuntament de Fondarella ha posat en marxa per primera vegada el procés de pressupostos participatius a través del qual la ciutadania podrà escollir un projecte al qual es destinarà part del pressupost. El consistori ha habilitat un formulari on planteja 10 projectes que la ciutadania ha d’ordenar de l’1 al 10 en funció de la prioritat.

Podran participar en el procés tots els veïns majors de 16 anys empadronats al municipi

Les propostes són plantació d’arbrat, un nou parc dels sentits, invertir en el cementiri, crear nous parcs infantils, instal·lar plaques solars en edificis públics, canviar l’enllumenat a LED, invertir en la xarxa municipal d’aigua, crear un parc caní, planificar parcs de salut i incrementar l’oferta de terrenys per habitatge. Al mateix temps, qualsevol persona podrà aportar una nova idea per invertir la partida participativa.

El procés està obert des del dilluns 13 de novembre fins al divendres 24 i caldrà anar presencialment a l’ajuntament a omplir el formulari i introduir-lo a l’urna corresponent.