Formació per prevenir i sensibilitzar sobre violències masclistes a Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa, amb la col·laboració de l’associació El Safareig, ha organitzat una formació específica en matèria d’erradicació i prevenció de les violències masclistes, a més d'apoderar en salut sexual i reproductiva.

La proposta pretén ser un espai de reflexió sobre la violència contra les dones en diferents àmbits, així com identificar les diferents pautes culturals que dificulten visualitzar les situacions de violències masclistes, la normativa legal i els recursos existents.

La formació, que està prevista per dur-se a terme els divendres 4, 11, 18 i 25 del mes de febrer, de dos quarts de deu a les dotze del matí a la sala del Centre Cultural de Mollerussa.

Hi podran accedir persones empadronades a Mollerussa, usuàries del Servei d’Acollida Municipal, famílies dels centres escolars de la ciutat o membres de les AMPA, usuàries dels serveis especialitats del CAP de Mollerussa, famílies de persones joves usuàries de l’Oficina Jove del Pla d’Urgell i usuàries de Servei Socials o del SIAD.

Les persones interessades poden anar directament al Centre Cultural o bé per a consultes es pot contactar amb l'Oficina d'Acció Social i Ciutadania al telèfon 973600713.