Francesc Mauri inaugurarà les Aules d’Extensió Universitària de Linyola el 27 de setembre

Enguany es dedicaran dues sessions a la bruixeria, segons explica Eva Llauet, membre de l'associació, amb motiu dels 600 anys de la legislació contra el crim de bruixeria, un debat que protagonitzaran l'escriptora i poeta, Ivet Eroles i la investigadora Júlia Carreras
Llauet, Alins, i Caba presenten el prograna de les Aules ©JosepAPérez
photo_camera Llauet, Alins, i Caba presenten el prograna de les Aules ©JosepAPérez

L’associació de les Aules d’Extensió Universitària de Linyola inauguren el curs 2023-24 amb una inscripció de 240 participants. El curs d’enguany ha programat un total de 12 conferències que es desplegaran fins al mes de maig del 2024.

La presidenta de l’entitat Susi Caba explicava que aquest curs les ponències tindran lloc a la Sala 1 d’octubre els dimecres a partir de 2/4 de 9 del vespre. Caba destaca que les Aules d’Extensió Universitària de Linyola s'han convertit en un referent en terres lleidatanes, ja que són les que compten amb un major nombre d'inscrits, en municipis de les seves característiques. 

El dia 27 inaugurarà el curs Francesc Mauri, llicenciat en geografia que es va especialitzar en climatologia, i un dels meteoròlegs més rellevants dels mitjans catalans. Genís Sinca, el periodista i escriptor col·laborador habitual dels programes de TV3 visitarà Linyola el 6 de març del 2024.

Programa aules Linyola
Programa aules Linyola

Per les Aules linyolenques també impartiran ponències el llicenciat en dret, Jesús Galán; el doctor en antropologia, Albert Roca; Carles Raïmat, llicenciat en Geologia; la llicenciada en Medicina, Margaret Creus; l'antropòleg cultural, Francesc Bailón; l'expert cultural, Manel Ollé; Ramon Bochaca, director del Festival Galacticat. 

Enguany es dedicaran dues sessions a la bruixeria, segons explica Eva Llauet, membre de l'associació, amb motiu dels 600 anys de la legislació contra el crim de bruixeria, un debat que protagonitzaran l'escriptora i poeta, Ivet Eroles i la investigadora Júlia Carreras. 

Les Aules també dedicaran activitats al lleure i les visites culturals, Barcelona el 28 d'octubre, el 14 de març a Bellpuig, i viatge a Olot, la Fageda i els volcans, l'11 de maig.