Chopin sonarà a l'Amistat de Mollerussa en mans de Daniel Ligorio

El pianista farà un repàs musical i literari per la vida del compositor romàntic en la represa del cicle de concerts de l’Associació de la Música de Mollerussa

Daniel Ligoro protagonitzarà el recital dedicat a Chopin a Mollerussa ©DanielLigoro
photo_camera Daniel Ligoro protagonitzarà el recital dedicat a Chopin a Mollerussa ©DanielLigoro

L’obra del compositor polonès Frederic Chopin sonarà sobre l’escenari del teatre L’Amistat de Mollerussa el proper diumenge 1 d’octubre al piano de Daniel Ligorio. El recital forma part del cicle de concerts de l’Associació de la Música de Mollerussa, que celebrava l’any passat el seu 40è aniversari.

L’entrada pel concert, que començarà a les set de la tarda, és gratuïta pels socis i menors i 10 € per la resta d’assistents.

Cartell del concert de Daniel Ligorio a Mollerussa dedicat a Chopin
Cartell del concert de Daniel Ligorio a Mollerussa dedicat a Chopin

L’intèrpret Daniel Ligorio és un concertista de reconeixement internacional i professor del Conservatori Superior de Música del Liceu. Ligorio oferirà un programa musical pensat com un passeig per tota la vida de Chopin, des de la seva infantesa fins als últims anys de vida. El pianista ja va visitar la capital del Pla d’Urgell el 2018 i el 2022, també dins dels cicles de l’Associació de la Música de Mollerussa.