El Grup de Teatre de la Colla dels 50 i més de Mollerussa estrena Remember This?

Amb aquest nou espectacle Fabrés, s’acomiada de la direcció del col·lectiu, molt agraït a les companyes i companys del grup per la confiança que han dipositat al llarg d’aquests anys en la meva persona i lloar l’esforç i constància de tothom per aconseguir repetir èxit darrere èxit
Colla 50+ El musical dels musicals ©JosepAPérez
photo_camera Colla 50+ El musical dels musicals ©JosepAPérez

Remeber This? és l’espectacle que aglutina novament al col·lectiu de les colles dels 50 de Mollerussa, sota la batuta de Joaquim Fabrés, que en va ser el seu ideòleg i impulsor des de l’any 2015. Un nou espectacle en el qual hi participen aproximadament noranta persones entre actrius, actors, cos de ball, figurants i col·laboradors.

Assaig Amb H d’història ©Colla50+
Assaig Amb H d’història ©Colla50+

Amb aquest nou espectacle Fabrés, s’acomiada de la direcció del col·lectiu després de “El musical dels musicals” el 2015, “The Fifty’s Club” el 2016, “Eurovisió” l’any 2017, “Amb H d’història” el 2018, i “Una vegada hi havia un rei” el 2019, “Luci” va haver de saltar el 2022, i finalment, aquest Remeber This?.

Les representacions estan previstes pel divendres 1 de setembre a les 10 de la nit, continuarà el dissabte a les 6 de la tarda i a les 10 de la nit, i l’última serà el diumenge 3 a les 6 de la tarda

Les entrades ja es poden adquirir en el web de Teatre L'Amistat, i també a taquilla del complex L'Amistat de les 6 de la tarda a les 8 del vespre de la mateixa setmana de la representació i dues hores abans de cada representació. 

Remeber This
Remeber This

Joaquim Fabrés, com a director, autor i guionista dels set espectacles s’acomiada destacant “l’experiència com a cap visible d’aquest grup de persones ha estat extraordinària, una experiència enriquidora en tots els camps. Molt agraït a les companyes i companys del grup per la confiança que han dipositat al llarg d’aquests anys en la meva persona i lloar l’esforç i constància de tothom per aconseguir repetir èxit darrere èxit. Ha estat un gran recorregut, però com totes les coses tenen un principi i un final”.

I com en edicions anteriors, els beneficis de la recaptació es donaran a la Marató de TV3.