Helena Cambray és l’autora del cartell de la Festa Major de Mollerussa dedicat als gegants

Els Catarres, Lildami, juntament amb Mon DJ, el raper Sho-Hai i Marz Marzenit o DJ Luxury seràn els caps de cartell de la programació musical de les festes patronals

Presentació de la programació de la Festa Major de Mollerussa ©JosepAPérez
photo_camera Presentació de la programació de la Festa Major de Mollerussa ©JosepAPérez

El Comte i la Comtessa, el Parrot i la Marieta la Palla i el Pepito i la Carme, preparats per sortir de festa és la imatge que la mollerussenca Helena Cambray ha donat al cartell guanyador del concurs de la Festa Major de Mollerussa. El consistori de la capital del Pla d'Urgell ha recuperat el concurs de cartells que no es feia des de l'any 2018 i que enguany ha rebut un total de 53 originals.

La imatge que acompanyarà al programa d’actes que es desplegarà del 18 al 21 de maig, i que la corporació mollerussenca ha presentat aquest dimarts, amb una proposta de concerts gratuïts tot i que, en els que es fan al Pavelló Firal, hi haurà un control de l’aforament per vetllar per la seguretat.  

Programació FM 2023

Els Catarres, Lildami, juntament amb Mon DJ, el raper Sho-Hai i Marz Marzenit o DJ Luxury seràn els caps de cartell de la programació musical de les festes patronals. La festa arrencarà dijous  amb la llonganissada popular a la plaça de Manuel Bertrand i l’espectacle dels ARF Diables de Mollerussa.

Els sis grups que aquest Nadal van protagonitzar la segona edició del concurs solidari La Causa, que impulsava el col·lectiu Pla Sonor es veuran amb el públic el dijous en un nou concert. 

La festa també ha reservat un espai per al jovent d’entre 12 i 17 anys el divendres 19 de maig, que tindran la seva festa particular en el complex de L'Amistat - antic Aixopluc- amb la selecció musical del DJ Sergi Domene de FlaixFM divendres a l’Aixopluc de L’Amistat