Issam Charah convoca de nou l'esport inclusiu amb el torneig solidari Passa-la

Una vuitantena de jugadors d'Acudam, el CEE Siloé, influencers i creadors de contingut competiran el dissabte 18 de maig a Golmés
Uns tocs durant la presentació de Passa-la ©JordiBonilla
photo_camera Uns tocs durant la presentació de Passa-la ©JordiBonilla

L'streamer de Bell-lloc d'Urgell, Issam Charah, organitza aquest dissabte 18 de maig una nova edició del torneig de futbol inclusiu Passa-la. Després de l'èxit de la primera edició, el camp de futbol de Golmés acollirà aquesta competició que destina tots els beneficis a Acudam i el CEE Siloé de Mollerussa.

Charah ha convidat a una vuitantena d'esportistes entre els membres d'Acudam, els alumnes del Siloé i diferents influencers, periodistes i creadors de contingut que participaran de la jornada esportiva. Entre els convidats hi ha noms com David Bernabéu, Víctor Navarro, Pau Segarra Cullera o Alícia Galvez.

“És igual la situació personal, l'esport ens uneix a tots”, ha assegurat el jove durant la presentació

L'streamer Isaam Charah durant la presentació de Passa-la ©JordiBonilla
L'streamer Issam Charah durant la presentació de Passa-la ©JordiBonilla

La festa esportiva començarà a les 10 del matí i s'allargarà fins al migdia. Les entrades es poden comprar a la web de l'Ajuntament de Golmés per 3 euros o 7 euros, amb entrepà i beguda. A més, s'ha obert un crowfunding on la gent podrà fer donacions per l'import que vulgui i se subhastarà una samarreta firmada per Luis Enrique per recaptar fons.

L'any passat es van aconseguir recaptar 2.000 euros que s'han destinat a la compra d'ulleres esportives adaptades per Acudam i la realització d'un mural al CEE Siloé.

La directora del Siloé, Agnès Rubinat, ha considerat Passa-la com “una oportunitat de conèixer gent i destacar en el futbol” per als alumnes amb discapacitat del centre educatiu. La vicepresidenta d'Acudam, Enriqueta Sala, també ha celebrat la iniciativa i ha assegurat que “la part important no és l'econòmica, sinó l'emocional”.

Passa-la es retransmetrà en directe al canal de Twitch d'Issam Charah i les xarxes socials dels influencers

El torneig està coordinat per un equip de 10 persones i una xarxa de voluntaris, a més de comptar amb el suport de l'Ajuntament de Golmés. En aquest sentit, l'alcalde Jordi Calvís ha remarcat que “s'ha de potenciar molt més l'esport inclusiu” i que aquesta trobada n'és un bon exemple.