José Crespín es reuneix amb l'alcalde de Fondarella i l'alcaldessa de Bellvís

El Subdelegat del Govern destacava la ‘important aposta del Govern d’Espanya per la modernització dels Canals d’Urgell’, recordant l'aportació de 28.260.660 euros que ha fet el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, a través de la Societat Mercantil Estatal d'Infraestructures Agràries (SEIASA)
Crespin es reuneix amb l'alcaldessa de Bellvís-Els Arcs, Sílvia Escalé @Govern
photo_camera Crespin es reuneix amb l'alcaldessa de Bellvís-Els Arcs, Sílvia Escalé @Govern

El subdelegat del govern a Lleida, José Crespín, va visitar el passat dimarts els municipis de Bellvís i Fondarella, on es va reunir amb l’alcaldessa Sílvia Escalé i l'alcalde Xavier Acosta. Amb ambdues trobades Crespín ha continuat la ronda de visites pels municipis lleidatans amb l’objectiu de conèixer els nous alcaldes escollits després de les darreres eleccions municipals i donar a conèixer la gestió i el programa d’ajudes del Govern d’Espanya. 

Crespin es reuneix amb l'alcalde de Fondarella, Xavier Acosta @Govern
Crespin es reuneix amb l'alcalde de Fondarella, Xavier Acosta @Govern

En la seva visita al Pla d’Urgell Crespín ha volgut destacar la "important aposta del Govern d’Espanya per la modernització dels Canals d’Urgell". El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, a través de la Societat Mercantil Estatal d'Infraestructures Agràries (SEIASA), destinarà un pressupost de 28.260.660 euros dels fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència ( PRTR) per modernitzar regadius a les comunitats de regants de Canals d'Urgell. 

Segons ha informat Crespín la tramitació d’aquesta important actuació s’ha accelerat en les darreres setmanes gràcies a la publicació al BOE de la resolució que permet al projecte l'exclusió del procediment d'avaluació d'impacte ambiental. "Una bona notícia pels municipis del Pla d’Urgell com Bellvís o Fondarella, on la modernització que es portarà a terme als Canals d’Urgell tindrà un impacte directe no només en l'eficiència dels recursos hídrics i sinó en l’increment de la capacitat productiva d’unes economies locals que tenen com a base l’agricultura".