La jornada #JoVullSer assessorarà laboralment joves desocupats a Mollerussa

La trobada tindrà lloc el 15 de novembre al teatre l’Amistat i vol ser un punt de connexió entre joves de 16 a 29 anys i empreses demandants d’ocupació del Pla d’Urgell per oferir-los eines de suport

Imatge d'arxiu de la jornada #JoVullSer a Mollerussa ©CambraComerçLleida
photo_camera Imatge d'arxiu de la jornada #JoVullSer a Mollerussa ©CambraComerçLleida

Enguany el teatre l’Amistat de Mollerussa tornarà a ser la seu de la jornada #JoVullSer enfocada a joves d’entre 16 i 29 anys a l’atur i empreses que busquen personal. La trobada, que se celebrarà el 15 de novembre, arriba a la a novena edició, sent la tercera que acull la capital del Pla d’Urgell. L’objectiu de la trobada és introduir al món laboral als joves i dotar-los d’eines per afrontar aquest accés al treball.

A diferència de la resta d’edicions, aquest any #JoVullSer ocuparà la platea i l’escenari del teatre amb quatre espais: Empresa, amb ofertes i claus per afrontar una entrevista de feina; Tallers, amb activitats per fer un currículum o entrevistes teatralitzades amb gags; Assesorament, amb la participació d’agents locals d’orientació i Digues la teva, un espai creatiu per als participants.

Es preveu l’assistència d’un centenar de joves, mentre que ja hi ha 8 empreses que han confirmat la participació

Presentació de la jornada #JoVullSer a la seu de la Cambra de Comerç a Mollerussa ©JordiBonilla
Presentació de la jornada #JoVullSer a la seu de la Cambra de Comerç a Mollerussa ©JordiBonilla

Els principals sectors demandants d’aquesta edició són la construcció i els supermercats. Dins d’aquestes àrees professionals s’ofereixen cursos a l’institut Mollerussa, l’Aula Estudi i La Banqueta de Mollerussa.

La trobada l’organitza la Cambra de Comerç de Lleida amb la col·laboració de l’Oficina Jove del Pla d’Urgell, l’Ajuntament de Mollerussa, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell i la Direcció General de Joventut.