Ksonronda guanya el II Concurs de Nadales de Linyola

Foto: Maria Josep Ballarín

Ahir dissabte, la vila de Linyola va celebrar el seu II Concurs de Nadales per  començar a gaudir de les festes amb una vetllada musical, que va dinamitzar l'artista Ferran Aixalà.

El concurs va comptar amb 9 grups finalistes que representaven la qualitat musical de les terres de Ponent. Els guanyadors de la vetllada foren KSONRONDA amb el tema "Nadeliri", que tal com expliquen, "és un tema que ens parla del Nadal tradicional, del Nadal consumista i del Nadal d'un país que és i volem ser".

El segon premi va ser per Good Vibes amb la nadala "Snowflakes", i el tercer per David Pradas i Karregades de romanços, amb el seu "Serpenteja Nadal" i la poesia de Berta Palau. També van participar en el certamen els grups Mel i Mató, Cada Ovella al seu corral; Valdivia, Xènia Páez i Ese de la Cinta; Els grallers de Bellvís, Osori, Jordi Cabestany i Eve. 

El jurat estava format per la Núria Miró i Bernat Bonjorn, músics i professors de l'Escola de Música de Linyola; la Marta Marin, Neus Puig i Eduard Boleda, músics de referència de Ponent; i Meritxell Rodés i Àlvar Farré, llicenciats en Belles Arts representants de l'ajuntament de Linyola.