L’Agrupació Sardanista de Mollerussa encetarà el 2024 amb la Ballada de Reis

El Teatre L’Amistat acollirà la primera ballada del calendari anual on la principal novetat és el canvi de dates de l’Aplec de la Sardana, que passarà a celebrar-se el 18 de maig en el marc de la Festa Major de Mollerussa

Imatge d'arxiu de la Ballada de Reis de Mollerussa ©SardanesMollerussa
photo_camera Imatge d'arxiu de la Ballada de Reis de Mollerussa ©SardanesMollerussa

El punt final a les festes nadalenques al Pla d’Urgell el posarà l’Agrupació Sardanista de Mollerussa amb la tradicional Ballada de Reis, que tindrà lloc el diumenge 7 de gener al Teatre L’Amistat a partir de les 11.30 hores.

La Cobla Tàrrega serà l’encarregada d’interpretar un programa nadalenc amb peces com Pessebres i sardanes de Carles Santiago, Nadal Montserratí de Xavier Ventosa i Nadal a Mollerussa d’Òscar Barqué entre altres.

La Ballada de Reis dona el tret de sortida al calendari sardanista mollerussenc, que enguany compta amb la gran novetat de la incorporació de l’Aplec de la Sardana dins del programa de la Festa Major de Mollerussa. La trobada tindrà lloc el matí del dissabte 18 de maig en un format que l’agrupació està acabant de perfilar.

El Concurs de Colles Sardanistes se celebrarà el diumenge 9 de juny a l’avinguda del Canal

La resta de ballades seran el Diumenge de Rams (24 de març) a la plaça de l’Ajuntament amb la cobla Vents de Riella, la diada de la Mare de Déu de Montserrat (27 d’abril) amb la cobla Jovenívola d’Agramunt i el 28 de setembre en la commemoració de la inauguració del Monument a la Sardana amb la Cobla Tàrrega.