L’Ajuntament de Torregrossa crea un projecte per donar la benvinguda als nadons

L'alcaldessa Maribel Zamora destaca que "l'equip de govern creiem que es tracta d'una iniciativa molt necessària i motivadora per a totes les famílies del nostre poble tot donant-los la benvinguda i apostem per fer-ho any rere any amb els nascuts per any natural"
Articles que Torregrossa obsequia a les famílies ©AJTorregrossa
photo_camera Articles que Torregrossa obsequia a les famílies ©AJTorregrossa
L’Ajuntament de Torregrossa ha desplegat el projecte “Ja ets de Torregrossa, i et donem la benvinguda” una iniciativa que té com a objectiu reconèixer als nous torregrossins i fomentar el sentiment de pertinença en les seves famílies, segons ha explicat l’alcaldessa del municipi del Pla d’Urgell, Maribel Zamora. 
Articles que Torregrossa obsequia a les famílies ©AJTorregrossa
Articles que Torregrossa obsequia a les famílies ©AJTorregrossa

El projecte ha iniciat el seu desplegament amb els nadons nascuts entre els anys 2021 i 2022. En total responien a aquesta quinta vint-i-cinc criatures. El consistori va fer arribar als progenitors una carta de felicitació i se’ls va convocar el dissabte 25 de novembre per fer el lliurament dels articles que el consistori ha elaborat per aquest projecte.

Un certificat que corrobora la data i el lloc de naixement, una bossa elaborada artesanalment, diferents lots de comptes per diferents edats, un val de quatre euros per poder bescanviar en els establiments comercials del municipi

Maribel Zamora afegia que el consistori també obsequiava les famílies amb la subscripció com a nous lectors en la Biblioteca Maria-Mercè Marçal.

L'alcaldessa destaca que "l'equip de govern creiem que es tracta d'una iniciativa molt necessària i motivadora per a totes les famílies del nostre poble tot donant-los la benvinguda i apostem per fer-ho any rere any amb els nascuts per any natural".