L’Ajuntament de Torregrossa reclama a l’ATM incrementar la freqüència d’autobusos

Segons explica l’alcaldessa de Torregrossa, Maribel Zamora enguany s’ha incrementat de manera considerable el nombre d’alumnes que cursen estudis postobligatoris a Lleida, la qual cosa ha generat una necessitat de transport públic entre el municipi i els centres educatius de la capital
Una de les parades d'autobus a  Torregrossa ©JosepAPérez
photo_camera Una de les parades d'autobus a Torregrossa ©JosepAPérez

L’Ajuntament de Torregrossa ha reclamat a l’Autoritat del Transport Metropolità de Lleida (ATM) que incrementi la freqüència d’autobusos entre el municipi del Pla d’Urgell i Lleida.

Segons explica l’alcaldessa de Torregrossa, Maribel Zamora enguany s’ha incrementat de manera considerable el nombre d’alumnes que cursen estudis postobligatoris a Lleida, la qual cosa ha generat una necessitat de transport públic entre el municipi i els centres educatius de la capital.

Per altra banda, Zamora afegeix que el consistori s’havia dirigit a l’ATM Lleida al mes de febrer per reclamar una línia d’autobús que pogués circular entre Torregrossa i Lleida a mig matí. En aquest cas es tractava d’un servei per a torregrossins i torregrossines que no disposen de vehicle propi o de possibilitats per fer el desplaçament en els horaris establers per la xarxa de l’ATM.

Segons l’alcaldessa, la manca de transport públic ha sigut una reivindicació històrica al municipi, que no està situat geogràficament en les línies generalistes més funcionals, com poden ser les que connecten amb les Borges Blanques o amb Mollerussa a través de les vies principals