Amics de Ca la Cileta del Palau d’Anglesola rep 5.100 euros de la Fundació “la Caixa”

Oroi és un canal de realitat virtual orientat a generar benestar emocional i entrenar les funcions cognitives a la gent gran
Una usuaria de Ca la Cileta amb les ulleres de realitat viutual ©CalaCileta
photo_camera Una usuaria de Ca la Cileta amb les ulleres de realitat viutual ©CalaCileta

Els usuaris del Centre Residencial Ca la Cileta del Palau d'Anglesola podran dur a terme viatges virtuals i visitar paratges fantàstics d'arreu del món gràcies a l'adquisició de l'equip d'entreteniment i estimulació cognitiva Oroi que adquirirà l’Associació Amics de la residència per a gent gran.

Associació Amics de Ca la Cileta del Palau d'Anglesola ©CalaCileta
Associació Amics de Ca la Cileta del Palau d'Anglesola ©CalaCileta

El col·lectiu de col·laboradors ha arribat a un acord amb la Fundació “la Caixa” per tal que aporti la quantitat de 5.100 euros que han de permetre gestionar una subscripció anual al paquet de realitat virtual d’Oroi. Es tracta d'un canal de realitat virtual orientat a generar benestar emocional i entrenar les funcions cognitives a la gent gran. Mitjançant unes ulleres es generen teràpies immersives que relaxen i evadeixen despertant emocions dins un món ple de possibilitats per als usuaris.

Experiències estimulants que obren una porta emocionant al món exterior fent possible que les persones grans es capbussin de la societat actual

Una usuaria de Ca la Cileta amb les ulleres de realitat viutual ©CalaCileta 1
Una usuaria de Ca la Cileta amb les ulleres de realitat viutual ©CalaCileta 1

També està previst adquirir cinc noves butaques ergonòmiques per als usuaris amb més necessitats d'atenció. Tot plegat una aportació de la Fundació “la Caixa” que permetrà millorar el confort dels usuaris del Centre Residencial Ca la Cileta del Palau d'Anglesola.