L’atletisme català es cita de nou a Mollerussa amb el Cros Culleré

La categoria sènior open ha estat encapçalada per Xavi Badia en categoria masculina i Andrea Bernal en femenina, la puntuació dels quals ha servit per computar al Gran Premi de Cros Català

Participants del Cros Culleré ©AjuntamentdeMollerussa
photo_camera Participants del Cros Culleré ©AjuntamentdeMollerussa

El Parc de la Serra de Mollerussa va acollir aquest diumenge 26 de novembre la 45a edició del Cros Ciutat de Mollerussa - Memorial Josep Ignasi Culleré amb la participació de més de 400 atletes provinents de 30 clubs catalans. En la categoria reina, la sènior open, els vencedors han estat Xavi Badia de Xafatolls en categoria masculina de 10 km (31:07) i Andrea Bernal de Cornellà Atlètic en femenina de 8 km (30:11).

La prova ha servit enguany per puntuar al Gran Premi de Cros Català

La jornada va comptar amb diferents proves des d’escola bressol fins a adults amb quatre circuits d’entre 500 i 2.000 metres i un recorregut que passava per la zona d’hípica i el circuit d’autocròs mollerussenc.

El dia abans, dissabte 25, l’Associació Atlètica Xafatolls, promotora del cros, va presentar a la pista d’atletisme els equips i corredors de la seva escola amb un acte on van participar-hi 200 atletes.