L’influencer Nano Jr. visita instituts del Pla d’Urgell per fomentar el respecte

Les seves experiències familiars i vitals serveixen de base per les xerrades sobre la cultura de l’esforç que ha impartit a les aules amb la voluntat de transmetre aquests valors als alumnes

Xerrada de l'influencer Nano Jr a l'Institut Mollerussa ©ConsellComarcalPladUrgell
photo_camera Xerrada de l'influencer Nano Jr a l'Institut Mollerussa ©ConsellComarcalPladUrgell

Nano Jr. ha estat l’influencer convidat pel Consell Comarcal del Pla d’Urgell per transmetre els seus valors de respecte i cultura de l’esforç a prop de 200 alumnes d’ESO de la comarca amb diferents ponències que es van dur a terme als instituts el passat 1 de desembre. El creador de contingut va compartir la seva situació personal, amb dues feines als 16 anys i amb maltractes dins la seva família.

“Jo he viscut maltracte a casa i no m’he convertit en un maltractador, al contrari, no vull que a casa meva es visquin situacions així”, explicava Nano Jr. als estudiants amb l’objectiu de convidar-los a reflexionar sobre el seu futur i respectar les persones del seu entorn.

L’acció és un avançament de la campanya de difusió de serveis del Consell Comarcal per al 2024

Per la seva banda, el vicepresident del Consell Comarcal, Jordi Martínez, va destacar els “comportaments com cuidar la família, el respecte per als companys de classe i per al professorat” que promociona l’influencer.