L’streamer Issam Charah impulsa una jornada solidaria amb ACUDAM i CEE Siloé

Tots els partits de la jornada estaran retransmesos en directe a través del canal de Twitch d'Issam Charah
Presentació del projecte  Passa-la a Golmés ©Acudam
photo_camera Presentació del projecte Passa-la a Golmés ©Acudam

L’streamer de Bell-lloch Issam Charah ha impulsat una iniciativa inèdita que ha batejat amb el nom de jornada Passa-la, que se celebrarà el dia 17 de juny a Golmés.

Es tracta d’una convocatòria solidària que consistirà en un parit de futbol que enfrontarà a dos equips que alinearan usuaris dels centres d’Acudam i Siloé, amb personatges de les xarxes socials com Adrián Sánchez, Marc Vidiella o Alícia Gálvez seran alguns dels youtubers, streamers, periodistes o Tiktokers.

Tots els partits de la jornada estaran retransmesos en directe a través del canal de Twitch d'Issam Charah

Jugadors del centre Acudam de Mollerussa ©Acudam
Jugadors del centre Acudam de Mollerussa ©Acudam

El format de la competició serà una final a quatre amb diferents encreuaments que arrencarà a dos quarts d'11 i es prollongarà fins a dos quarts de tres de la tarda.

La recaudació de les entrades - tiket, entrepà i beguda 7 euros- es destinarà, una part a ACUDAM per a la compra de material esportiu específic com a ulleres adaptades, cascos i altres recursos esportius. Una altra part permetra a l'Escola Siloé, la compra d'un gronxador inclusiu per als nens i nenes amb mobilitat reduïda.

A més, durant la jornada a Golmés tindran lloc actuacions musicals, una animació teatral a càrrec de la Fundació Ilersis,  esmorzar popular, sortejos varis, photocoll… i molt més.