La biblioteca de Mollerussa acull la presentació del llibre ‘UAAAU’ amb una activitat per a tota la família per apropar l’art a l’aula

Redacció | Foto: Ajuntament de Mollerussa

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila acollirà el pròxim dijous 20 d’octubre a dos quarts de 8 del vespre la presentació del llibre UAAAU, escrit pel col·lectiu 'Koala Arts for Kids' en el qual recullen una trentena d’activitats i projectes artístics amb consells, recomanacions, alternatives i materials per apropar l’art a les aules.

Per tal de fer arribar les propostes que conté el manual de recursos, les autores han ideat una activitat familiar per poder treballar algunes de les idees que recull, la qual es farà prèviament a la presentació del llibre. Es recomana inscriure’s prèviament a la biblioteca per a participar-hi.

El col·lectiu 'Koala Arts for Kid's està format per les barcelonines Irene Gilaberti, Eva Sala i la mollerussenca Montse Tarragona amb l’objectiu de difondre l’art com a mitjà de comunicació i de relació a través d’experiències visuals i plàstiques perquè els infants experimentin, aprenguin i coneguin noves sensacions.