La Fiscalia arxiva una nova denúncia contra l'equip de Govern de Vila-Sana en no veure-hi cap delicte 

Redacció | Foto: Ajuntament de Vila-Sanat (Twitter)

El grup de l’oposició, “Independents per Vila-sana”, havia portat al ministeri fiscal la construcció d’equipaments pel municipi.  Un cop feta una exhaustiva investigació per part de la policia judicial, s’afirma que no hi ha cap mena d’irregularitat per part de l’Ajuntament.

El grup de l’oposició “Independents per Vila-sana” ha interposat diverses denúncies per la via penal contra l’equip de govern, totes elles, desestimades i arxivades.

La primera estava relacionada amb les dietes dels regidors i, després d’una investigació exhaustiva, la Fiscalia va “decretar l’arxivament de les diligències d’investigació criminal” en no veure-hi cap mena de delicte penal.

L’oposició va presentar una nova denúncia, en aquesta ocasió, per la presumpta “construcció d’equipaments en sòl no urbanitzable” o la compra de terrenys a empreses privades.

El ministeri fiscal a donat la raó a l’equip de govern de l’Ajuntament de Vila-sana argumentant que, un cop examinada per part de la policia judicial i el ministeri fiscal tota la documentació sol·licitada, amb relació als terrenys comprats on es van construir les piscines municipals, “no s’han observat irregularitats, ni existeix anotació ni cap certificació que fossin de titularitat municipal”. La fiscalia també afirma en la seva resolució que “tampoc existeixen irregularitats administratives en la subvenció de la Diputació del 2011”.

D’aquesta manera, la fiscalia ha arxivat totes les denúncies penals que el grup de l’oposició ha presentat en contra de l’equip de govern de l’Ajuntament.