La Generalitat premia Mollerussa pel camp de treball que va millorar l'estètica del carrer de la Vilaclosa

Text: Redacció / Foto: Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa ha estat distingit per la Generalitat pel camp de treball local que va organitzar aquest estiu a través de la regidoria de Joventut i en el que van participar una dotzena de joves de la ciutat que van treballar fent voluntariat per millorar l’estètica del carrer de la Vilaclosa, al bell mig del nucli històric de la ciutat. En concret ha estat distingit en el 34è Premi Jaume Ciurana, una de les categories dels Premis de Civisme que convoca i que, en aquest cas, distingeix els grups de joves que hagin realitzat una acció cívica, meritòria i voluntària.

El camp de treball, coordinat entre la regidoria i Quàlia, es va centrar a millorar l’estètica del carrer de la Vilaclosa per al qual va caldre sanejar, netejar i pintar la part baixa de les façanes amb una paleta de colors escollida per donar una imatge de conjunt a aquest indret del centre de la ciutat. El camp de treball va servir també per donar a conèixer als participants la història de la ciutat a través de les explicacions de l’arxiver municipal i també per afavorir la interactuació amb altres col·lectius com és el Consell de Participació Adolescent o els participants en el camp de treball organitzat per Joventut a la ciutat, entre altres.

L’acte de lliurament dels reconeixements, que tradicionalment es feia de forma presencial, es va fer a finals d’any de forma telemàtica i ara s’ha rebut físicament a l’Ajuntament el guardó, que en la imatge mostren l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i la regidora de Joventut, Raquel Pueyo.