L’Ajuntament de Miralcamp millora la concorreguda pista de Pump Track del municipi

Redacció | FFoto: Ajuntament de Miralcamp

La pista de Pump Track de Miralcamp ha estat millorada amb l'asfaltatge de les parets laterals del circuit. Aquesta actuació s’ha dut a terme per reforçar els diversos talussos del circuit, que fins ara eren de terra, això ha suposat una millora en estabilitat. A més, s'han marcat de color vermell per tal de diferenciar els vessants de la pista.

Aquesta acció fa la circulació dels usuaris més còmoda i segura a la pista, molt concorreguda pels més joves i sobre la qual es practiquen esports sobre rodes en diverses modalitats i amb qualsevol mena d'elements no motoritzats com bicicletes, skates, schooters, patins, patinets i longboards.

La pista, situada a la parcel·la lateral del passeig del cementiri, a l'altra banda del camp de futbol municipal, es va construir l'any passat després d'un procés participatiu impulsat per l'Ajuntament que va definir la forma del circuit, després de constatar la forta demanda per part del públic jove de disposar d'una pista d'aquesta mena al poble. Avui, ja ha esdevingut un punt de trobada fonamental per infants, joves, famílies i esportistes.