L’Ajuntament de Mollerussa allarga fins divendres 23 les inscripcions per al sopar de Cap d’Any als pavellons poliesportius

Redacció | Foto: Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament allarga fins al pròxim divendres 23 el període d’inscripció per a participar del sopar de gala de la nit de Cap d’Any als pavellons poliesportius, el qual estarà amenitzat per l’orquestra Millenium. Pel que fa a la revetlla posterior, que comptarà amb l’actuació d'Aquarium, el grup de versions Coversions i disco mòbil fins a la matinada, les entrades es poden comprar fins al dia 30 de desembre a les oficines del consistori.

Els preus s’han fixat en 85 euros el menú per a adults i en 45 euros l’infantil i adolescent, amb un primer i un segon plat, les postres, raïm i bossa del cotilló. Pel que fa al menú d’adult, inclou un entrant, un primer plat de peix, un segon plat de carn, les postres, la beguda, el cafè, raïm i també cotilló. Totes les persones que participaran al sopar tindran accés gratuït a la festa posterior, la qual també s’obre a partir d’un quart d’una de la nit a la participació d’aquelles que sopin en un altre indret comprant una entrada anticipada per 14 euros amb consumició inclosa.