L’Ajuntament de Mollerussa habilitarà 13 places més de pàrquing gratuït

Foto: Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa té previst habilitar aviat 13 noves places d’aparcament gratuït en un solar del carrer de Navarra cantonada del carrer del President Macià, a dos minuts del centre, segons va explicar en roda de premsa l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

Aquestes noves places, una de les quals estarà reservada per a persones amb mobilitat reduïda, se sumen a les 72 en zona blava que s’han habilitat en el darrer any en solars pròxims al centre de la ciutat. En concret, 55 al carrer de Ferrer i Busquets amb sortida i entrada també per la travessera de Domènec Cardenal, i 17 més d’alta rotació al carrer de la Creu.

La previsió és que durant aquesta setmana i la vinent l’empresa adjudicatària de les obres Simó Farnell SL dugui a terme les tasques de neteja i pavimentació del solar, que ha estat cedit pel propietari a canvi de l’exempció del pagament de l’IBI.

Aquesta primera fase de les obres està pressupostada en 11.517 €. Les tasques necessàries per posar-lo en funcionament com són l’arranjament de les parets de l’edifici existent i la pintura per marcar les diferents places aniran a càrrec de la brigada municipal, de manera que es preveu que puguin estar enllestides abans d’acabar l’any.