L’Ajuntament de Mollerussa pavimenta amb sauló un tram del camí de la tercera sèquia del Canal d’Urgell per afavorir el passeig

Redacció | Foto: Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa està ultimant aquests dies la pavimentació d’un tram del camí de la tercera sèquia del Canal d’Urgell, en concret el va des de l’antic pas a nivell sense barreres del passeig La Salle fins a l’encontre amb el futur Vial Nord. Aquesta actuació, que porta a terme l’empresa Simó Farnell, SL, està pressupostada en 14.031 € (IVA inclòs) i té per objectiu fer el passeig més agradable en aquesta zona, que s’ha convertit també en una altra via verda del municipi.

Aquesta actuació se suma a altres que s’han realitzat aquest mes per millorar la via pública com són la reparació del paviment d’un tram del camí d’Arbeca, en concret el comprès entre la cruïlla del carrer de Sant Antoni i el carrer de Tarragona. Aquestes obres les ha fet Romà Infraestructures i Serveis SAU per un import de 26.280 € (IVA inclòs). També en aquest mateix carrer s’ha aprofitat les actuacions per construir un nou ressalt reductor de velocitat a l’altura del carrer de Lluís Millet per millorar la seguretat en aquesta via. Aquesta actuació ha comptat amb pressupost de 3.873 €.

Així mateix, també s’ha fet la reparació d’un tram de paviment a l’avinguda de Jaume I, concretament en el lateral sud de l’avinguda comprés entre la rotonda de la Ronda Ponent i l’avinguda d’Ermengol V. El pressupost destinat a aquesta actuació és de 12.804 euros (IVA inclòs) i també va ser adjudicada a la mateixa firma.