L'Ajuntament de Mollerussa reasfaltarà el camí de la Carrerada a la Serra

El consistori també repara un esvoranc a l'avinguda Jaume I a causa d'una ruptura d'un tub de clavegueram
Camí de la Carrerada de Mollerussa ©JordiBonilla
photo_camera Camí de la Carrerada de Mollerussa ©JordiBonilla

El camí de la Carrerada, a l'espai de la Serra de Mollerussa, serà reasfaltat a partir d'aquest divendres. Les obres tenen l'objectiu de reparar integralment l'asfalt, així com millorar el drenatge d'aigües dels vorals per tal de no fer malbé el traçat. Es tracta d'un tram de 3.600 m2 que no s'asfaltava des del 2017 i amb molta circulació per accedir a les activitats esportives del parc.

L'actuació, amb un pressupost de 16.577 euros (IVA inclòs), ha estat adjudicada a Romà Infraestructures i Serveis. Està previst que les obres s'allarguin una setmana.

Per altra banda, l'Ajuntament també ha hagut de reparar un esvoranc a l'avinguda Jaume I per culpa d'una ruptura d'un tub al clavegueram. En una primera fase s'ha reparat la canonada i el següent pas, que es realitzarà a finals de mes, serà asfaltar-ho i pintar la zona afectada. El regidor d'Obra Nova, Josep Maria Garrofé, ha explicat que cal esperar que el terreny s'hagi compactat.

La reparació de l'esvoranc té un cost de 18.089 euros adjudicats a Rotec

L'alcalde Marc Solsona també ha explicat durant la roda de premsa setmanal que el consistori té previst presentar-se a una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua per renovar l'interior del clavegueram. En cas de rebre l'ajut, es repararien els trams de l'N-II on s'ha actuat en l'esvoranc i la zona de la carretera de Torregrossa i la Ronda Ponent. Es tracta d'espais de la ciutat que s'inunden amb facilitat quan plou intensament.