L’alcalde de Vila-Sana no es presentarà a la reelecció

Redacció | Foto: Ajuntament de Vila-sana

L’alcalde de Vila-sana, Joan Sangrà, ha anunciat en una carta a la població que no es presentarà a la reelecció al capdavant del consistori municipal.

Per tant, aquest juny posarà punt i final a la llarga etapa que ha desenvolupat com a alcalde d’aquesta població, càrrec que exerceix de forma ininterrompuda des de l’11 de novembre de 2004, quan va ser nomenat per primera vegada.

En la missiva escrita per Sangrà a la població, agraeix la confiança dipositada en la seva gestió al llarg d’aquestes gairebé dues dècades. També dedica unes línies a donar les gràcies als diferents regidors, treballadors municipals i col·laboradors amb els quals ha compartit la gestió i, en el terreny personal, a la seva família pel suport atorgat durant tants anys de dedicació a la població.

L’alcalde de Vila-sana també ha destacat que deixa un Ajuntament “totalment sanejat i sense cap deute”, en l’aposta per fer una gestió eficient i tenir un creixement sostingut, però sostenible. Al llarg d’aquests prop de 20 anys, la població s’ha transformat amb múltiples equipaments i instal·lacions. Entre les actuacions més importants, Joan Sangrà cita aquestes en la seva carta: “Les piscines municipals; les escoles noves; la llar de jubilats; el Centre d’Immersió; l’adquisició del parc del Plataner (75.306 m2); el circuit de BMX; el cementiri nou; el cobert municipal; l’adequació del pavelló i els vestuaris nous; la construcció dels nous carrers Utxafava, Vilot, Palma i Pirineus”.

Finalment, l’actual alcalde desitja “tota la sort i tots els encerts als nous equips que vindran”. A més, els commina a estimar “Vila-sana i la seva gent” i a governar “per a tots i totes, sense distincions” per tal de construir “una Vila-sana millor i més pròspera i solidària”.