L'anglès tornarà a reunir prop de 400 escolars al Pla d'Urgell amb l'English Day

Hi participen 13 escoles de la comarca amb el suport d'alumnat de 1r de Batxillerat
Edició anterior de la trobada English Day del Pla d'Urgell ©CCPlaUrgell
photo_camera Edició anterior de la trobada English Day del Pla d'Urgell ©CCPlaUrgell

El pròxim divendres 31 de maig 395 alumnes de cicle superior del Pla d'Urgell es reuniran per participar en l'onzena edició de l'English Day. L'esdeveniment, organitzat pel Centre de Recursos Pedagògics i el Seminari de mestres especialistes de llengua anglesa, comptarà amb la participació d'alumnes de 1r de Batxillerat com a voluntaris.

El pavelló Onze de Setembre de Mollerussa acollirà les 24 proves que els alumnes hauran de superar en equips heterogenis amb membres de diferents centres. L'objectiu és fomentar l'ús de la llengua anglesa a partir de diferents activitats lúdiques.

La jornada comptarà amb la presència de 24 tutors o mestres acompanyants, 18 professors d'anglès i 49 ajudants dels instituts

Les tretze escoles que hi participen són l'Escola Mestre Ignasi Peraire, l'Escola Pompeu Fabra, l'Escola Les Arrels, l'Escola Verduna el Carme, l'Escola Ramon Farrerons, l'Escola La Bassa, l'Escola Marinada, l'Escola Vent Serè, l'Escola Minyons d'Urgell, l'Escola Plaucern, l'Escola Francesc Arenes, l'Escola Sant Miquel i l'Escola Arnau Berenguer.

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila també hi col·labora proporcionant revistes i llibres en anglès. Per la seva banda, el Consell del Pla facilita el transport escolar amb quatre autobusos que recolliran els participants dels pobles.