Linyola embolcalla el comiat del grup musical Teclam’s

Un col·lectiu musical que durant més d’una dècada ha aglutinat músics i cantants amb l’objectiu de fomentar la música amb finalitats solidàries

Concert de comiat Teclam's Linyola ©RamonTarragó
photo_camera Concert de comiat de Teclam's a Linyola ©RamonTarragó

Deia Carme García, presidenta de l’associació que ha gestionat la formació musical Teclam’s “que en realitat no es tractava d’un comiat, es tractava d’una aturada temporal sense data definida”. Garcia feia referència al concert que va tenir lloc el passat dissabte al pavelló poliesportiu de Linyola, amb el qual la formació dirigida pel músic Jesús Molina s’acomiadava dels escenaris després de més de deu anys.

Concert de comiat Teclam's Linyola ©RamonTarragó
Concert de comiat de Teclam's a Linyola ©RamonTarragó

Al llarg de la seva trajectòria Teclam’s ha dut a terme un gran nombre de concerts a Linyola Mollerussa, Tàrrega, Vila-Sana, Artesa de Lleida, Alcanó, Lleida i altres llocs de terres lleidatanes, però sempre amb finalitats solidàries com la diabetis, l’alzheimer, Càritas o la lluita contra el càncer, entres altres.

En el concert del dissabte, al que hi van assistir al voltant de 360 persones, els beneficis es van destinar a l’associació local contra el Càncer, que les destinarà a la campanya contra el Càncer de Mama.

Concert de comiat TECLAM'S 1
Concert de comiat de Teclam's a Linyola ©RamonTarragó

En el decurs de l’acte Carme García va fer lectura d’un manifest

en el qual va recordar els inicis de la formació, l’aventura musical d’un grup de jovent que ja havia format part de Telstars i Los Escorpions. “Una colla d’amics que es trobaven per gaudir de l’obra social que van poder dur a terme gràcies a la música”, explicava Garcia. Però, a més de gaudir de la seva amistat, el repte solidari els va permetre envoltar-se "de gent meravellosa".

L’alcalde de Linyola, Xavier Alins destacava que “estem tristos pel comiat de Teclam’s”, però al mateix temps ha volgut agrair la feina feta pel grup al llarg d’aquests anys. Alins emplaçava la al veïnat a trobar un relleu generacional per aquest projecte que ha combinat música i acció social durant tants anys.