Linyola organitza una nova jornada per descobrir la història del municipi

L’acte, organitzat per la revista Barret Picat, vol donar a conèixer espais i fets desconeguts de la localitat a través d’una passejada pels seus carrers

Una de les edicions anteriors de Coneixes el teu poble a Linyola ©BarretPicat
photo_camera Una de les edicions anteriors de Coneixes el teu poble a Linyola ©BarretPicat

Coneixes el teu poble? és la pregunta que es fa als linyolencs en el marc de la jornada d’història local programada pel dissabte 9 de setembre. La proposta, organitzada per la revista local Barret Picat, fa més d’una dècada que acosta la història de la població als seus veïns a través de passejades i conferències.

La nova entrega de Coneixes el teu poble? començarà a partir de les nou del vespre als porxos de l’Ajuntament de Linyola, des d’on s’iniciarà un recorregut pel carrer Major i els seves botigues històriques. Aquest recorregut serà comentat per Montse Darbra.

Durant l’activitat es realitzarà una fotografia de grup a la portalada de l’església de Santa Maria de Linyola.

La segona part de l’activitat serà una xerrada de l’historiador de l’art Joan Yeguas en la qual explicarà els orígens dels noms de Mascançà i Linyola. El col·loqui tindrà lloc a la mateixa església i, per cloure la jornada, es pujarà al campanar on hi haurà un refrigeri per a tots els assistents.