Linyola recuperarà l'esmorzar de xulles en la festa de Sant Antoni

Els Tres Tombs i la benedicció d'animals protagonitzen una programació que completa el concurs de bellesa canina que ja compta amb una quinzena de gossos inscrits
L'alcalde Xavier Alis explicant els detalls de la festa dels Tres Tombs de Linyola ©JordiBonilla
photo_camera L'alcalde Xavier Alis explicant els detalls de la festa dels Tres Tombs de Linyola ©JordiBonilla

El proper diumenge 21 de desembre Linyola s'omplirà d'activitat amb la diada de Sant Antoni i els Tres Tombs a la plaça Planell. La principal novetat del programa es la recuperació de l'esmorzar de xulles a partir de les nou del mati al pavelló poliesportiu. Els tiquets es podran comprar el mateix dia al preu de 6 euros, així com també a través d'Instagram o l'eBando.

L'alcalde de Linyola, Xavier Alis, ha destacat el gruix de participació de la festa, que durant tot el dia comptarà amb el mercat artesanal i de proximitat a la plaça Planell amb més de 25 paradistes i diferents tallers de llana, ferratge o neules, entre altres.

A tres quarts de dotze al mateix espai tindrà lloc el concurs de bellesa canina, co-organitzat amb VADAL, pel qual ja hi ha una quinzena de gossos inscrits. A dos quarts de dues s'anunciarà el veredicte del gos més elegant i el gos més obedient.

A les 12 del migdia tindrà lloc la missa en honor a Sant Antoni

L'acte central serà la benedicció d'animals a la una del migdia a la plaça Planell, seguida pels tradicionals Tres Tombs. Per participar del recorregut tan sols cal assistir i sumar-se a fer les tres voltes.

La festa s'allargarà fins la tarda amb un bingo popular organitzat pel Jovent de Linyola a dos quarts de sis de la tarda al pavelló. En aquell moment també es farà el sorteig del carro del fato ple de productes, pel qual el Club Futbol Sala Linyola vendrà tiquets durant tot el dia a la plaça Planell.